Starchy foods usually contain the amino acid asparagine. In the Maillard reaction, asparagine gets converted into acrylamide. This is a suspected carcinogen. Asparaginases convert asparagine into another common amino acid, aspartic acid. That means it can
Sustainable product
Univar Solutions "sustainable product" designation means we have worked
with supplier partners to review and provide documentation for the following six areas:
bio-based or natural ingredients, product carbon footprints, safer substitutes, circular
ingredients, social, and environmental impact.
N.º de producto
2029129
Supplier
NOVOZYMES
CAS
68525-86-0
Synonyms
asparaginase
Applications
Suitable for breakfast cereal production
Características de sostenibilidad
Carbon footprinting, Natural or bio-based
Documentos
Datos del producto
Nombre del grupo
Enzymes
Nombre del subgrupo
Asparaginase
Tipo de embalaje
No retornable
Features and Benefits
Effective at temperatures as high as 90
Cómo utilizarlo
With Acrylaway
Póngase en contacto, 24 horas al día, 7 días a la semana.
Estamos aquí para brindarle más información o ayudarlo a responder cualquier pregunta que pueda tener. Envíenos una nota y nos pondremos en contacto con usted lo antes posible.
Complete the following form to download your document.
Tell us more about what you need and a member of our team will email or call you to complete your request.
Complete the following form to request a formulation
Nota: If you do not receive a confirmation email within a few minutes of submitting this form, please check your Spam or Bulk E-mail folder.
Nota: Si no recibe el mensaje de confirmación unos minutos después de haber enviado este formulario, compruebe su carpeta de correo no deseado o de correo masivo.
¿Dónde puedo encontrar mi número de cuenta?
Su número de cuenta lo encontrará en cualquier factura reciente.